Hoe werkt het?

Zo helpen we jou

Vlak voor de start en tijdens de actiemaand (maart) ontvang je nieuwsbrieven met tips en inspiratie om je uitdaging vol te houden.

Op onze Facebookpagina vind je nuttige tips en kun je in contact komen met andere deelnemers.

Webinars om je te inspireren en motiveren.

m
Waarom meedoen?

Gezonde gewoonte aanleren

Over wat gezond is, kunnen we heel lang praten. Maar over wat voor jou gezonder is, hoef je vast niet lang na te denken. Dat weet je wel.
Maar… weten is nog geen doen. Door een maand lang een gezonde uitdaging vol te houden, wordt het makkelijker dat ook in de toekomst te blijven doen. Dat blijkt ook uit onderzoek. Daarom helpen we jou om samen met heel veel anderen in maart in actie te komen voor jouw gezondheid. Dat is veel leuker en het werkt echt.

m
Uitdaging kiezen

Welke uitdagingen kun je kiezen?

Dat bepaal je zelf. Uitdagingen kunnen heel divers zijn, bijvoorbeeld: elke dag op tijd naar bed, water drinken in plaats van alcohol of fris, 30 dagen een appje, kaart of telefoontje sturen naar een vriend/vriendin. Of ga je iedere dag een natuurfoto maken (en daarvan genieten), koud afdouchen, dagelijks een ommetje maken of een maand niet Netflixen? Bedenk voor jezelf of samen met anderen een gezonde uitdaging die bij jou past. Op deze website kun je inspiratie opdoen.

m
Alleen of samen meedoen

Alleen of samen meedoen?

Meedoen: dat kan in je eentje of (wel zo leuk) samen met anderen. Bijvoorbeeld met: collega’s, familie, vrienden of klasgenoten. Doe jij ook mee?
m
Bedrijf of school

Meedoen met je bedrijf of school

De actie 30dagengezonder is heel geschikt om uit te dragen binnen je organisatie, bedrijf, sportvereniging of school. Samen met collega’s, teamgenoten of een hele klas of school meedoen is extra leuk en stimuleert om het vol te houden. In de handleiding voor bedrijven en scholen vind je informatie en tips hoe je de campagne binnen je organisatie of school kunt uitrollen. Vergeet ook niet jezelf aan te melden.
m

Tips voor het kiezen van een uitdaging