Uitdagingen

Welke uitdaging ga jij aan?

Welke uitdaging jij kiest bij 30dagengezonder bepaal je zelf. Uitdagingen kunnen heel divers zijn, bijvoorbeeld: elke dag op tijd naar bed, water drinken in plaats van fris, 30 dagen een telefoontje, appje, of kaartje sturen naar een vriend of vriendin. Of ga je iedere dag een natuurfoto maken (en daarvan genieten), koud afdouchen, dagelijks een ommetje maken of een maand niet Netflixen? Bedenk voor jezelf of samen met anderen een gezonde uitdaging die bij jou past. Op de thema pagina’s kan je inspiratie opdoen. Lees meer over de thema’s die jou aanspreken.

Na een drukke dag hebben je lichaam en geest tijd nodig om te herstellen. Wanneer dit niet voldoende gebeurt, stapelen spanning en vermoeidheid zich op.

De meeste mensen worden blij van sociale contacten. Contact is goed voor je gezondheid. Ook een praatje met een vreemde kan een goed gevoel geven.

Bewegen is goed, meer bewegen is beter! Door te bewegen voel je je fitter en energieker. Het vermindert stress en is goed voor je gewicht.

Groen en gezond gaan samen. Weer of geen weer: buiten zijn frist op. Natuur zorgt voor ontspanning en nodigt uit tot bewegen.

Je kunt natuurlijk ook zelf een hele andere uitdaging bedenken. Gebruik je fantasie en ga voor een uitdaging die in jouw leven past.

Laatste nieuws