Meld je aan voor webinar 2

Meld je aan voor webinar 2

Ben jij lekker bezig met 30dagengezonder en wil je weten hoe je dit vol kunt blijven houden? Of gaat het nog niet zoals je wilt en kun je wat extra ondersteuning en motivatie gebruiken? Neem dan deel aan ons tweede webinar.

Tijdens de tweede webinar op woensdag 20 maart 19:30 – 20:30 neemt gedragswetenschapper dr. Roel Hermans je mee in het volhouden van jouw nieuwe, gezonde gewoonte. Je ontvangt een uur lang tips en aandachtspunten die jou ondersteunen bij je 30dagengezonder uitdaging. Hoe houd je het de rest van de actiemaand vol? En, als de nieuwe gezonde gewoonte je bevalt: wat kun je doen om jezelf te stimuleren dit na maart te blijven doen? Uiteraard is er ook weer ruimte voor al jouw vragen over leefstijl en gedragsverandering. 

Grijp je kans en vraag deze expert het hemd van het lijf. Meld je aan via deze link.

Tot dan!

NB: Als je je hebt aangemeld namens een school of klas ben je uiteraard ook welkom, maar de inhoud van het webinar is gericht op mensen die individueel met een eigen uitdaging aan de slag willen.

30dagengezonder is een samenwerking van de deelnemende GGD’en en gedragswetenschappers van Bureau Objectief en de Universiteit van Maastricht.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.