De inschrijving voor 2024 is gestart!

De inschrijving voor 2024 is gestart!

30dagengezonder ondersteunde de afgelopen jaren al duizenden mensen die een stapje richting een gezondere leefstijl wilden zetten. Inmiddels is de inschrijving voor 2024 van start! De actiemaand loopt van 1 tot en met 31 maart 2024.

Dit jaar doen vijf GGD’en mee met 30dagengezonder: GGD Gooi en Vechtstreek, Zaanstreek Waterland, Hollands Noorden, Hart voor Brabant en IJsselland. Zij nodigen de inwoners uit hun regio uit om op een leuke en effectieve manier in actie te komen voor hun eigen gezondheid. Net als vorig jaar kan jong en oud meedoen. Alleen, of samen met vrienden, collega’s, familie of de hele klas.

Welke uitdaging ga jij aan? Kies een uitdaging en leer in 30 dagen een gezonde gewoonte aan.  Op de site zie je diverse voorbeelden van uitdagingen. Als je je aanmeldt, ondersteunen we jou via onder andere nieuwsbrieven met tips en een ‘goede start webinar’ om het vol te houden. De eerste nieuwsbrief ontvang je vlak voor de start.

Ook mensen die minder digitaal vaardig zijn, kunnen dit jaar meedoen met 30dagengezonder. Voor hen worden er op diverse plekken fysieke startbijeenkomsten gehouden, in samenwerking met leefstijlpunten en het welzijnswerk.

30dagengezonder is een samenwerking van de deelnemende GGD’en en gedragswetenschappers van Bureau Objectief, LeefstijlLab en de Universiteit van Maastricht.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.